Eventlocatie+LIEF+Amsterdam+positioneert+zich+met+nieuwe+website+en+taart
Persberichten

Eventlocatie LIEF Amsterdam positioneert zich met nieuwe website en taart

Op de dag van de Liefde bracht het team van de rebelse eventslocatie ‘LIEF Amsterdam’ meer dan 50 (potentiële) relaties bijzondere chocolade om de lancering van de nieuwe site onder de aandacht te brengen. Nog eens 75 liefhebbers hebben het Liefdestaartje per vliegende postbode ontvangen. Daarbij lanceert de eventlocatie in Amsterdam na een jaar haar nieuwe website.

Sales-manager Céline: “Het eerste LIEF Amsterdam jaar zit erop. We hebben veel geïnvesteerd in ons binnen- én buitenterrein. Nu hebben we naast de tofste locatie, ook de mooiste website van Nederland. Om deze rauwe en eigenzinnige plek in beeld te brengen, hebben we een site gemaakt die past bij ons DNA. Op valentijnsdag is LIEF LIVE gegaan.”

Céline vervolgt met big smile: "Vorige week vrijdag ontvingen onze relaties als opwarmertje een kaart per post met daarop ‘we are a secret with multiple faces'. Toen we gister met de taart binnenstapten zag je herkenning op de lachende gezichten."

"Een originele manier om de naam van de locatie te combineren met een feestdag van de liefde. En wat is dan de site die nieuw gelanceerd is: www.liefamsterdam.nl We moeten proberen objectief te blijven maar eerlijk is eerlijk: de site ziet eruit om verLIEFd op te worden."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.