EventBranche+Onderzoek+2023%3A+grootte+eventbedrijven+gelijk+aan+voor+corona
Nieuws

EventBranche Onderzoek 2023: grootte eventbedrijven gelijk aan voor corona

Het EventBranche Onderzoek 2023 naar de huidige stand van zaken in de Nederlandse eventbranche legde een aantal interessante uitkomsten bloot. Een wat ons betreft onverwachte uitkomst: de grootte van de deelnemende eventbedrijven is vrijwel gelijk aan de omvang van voor corona.

Van de 108 respondenten was er slechts een handje vol bedrijven dat iets veranderd is qua fte's. Dat blijkt al uit een snelle blikke op beide grafieke. Links voor corona, rechts na corona:

Een zeer hoopvol beeld, vooral omdat tijdens het dieptepunt van de corona-crisis er zeer veel eventprofessionals hun baan kwijtraakten. Bedrijven hebben zich door een enorme herstart in de maanden na het stopzetten van de maatregelen, snel en goed hersteld, is dan toch wel de conclusie.


 

Lees meer over het EventBranche Onderzoek 2023:

  1. EventBranche Onderzoek 2023: 4 op 5 eventbedrijven noemt zichzelf weer gezond

    23-10-2023De EventBranche Monitor was tijdens de corona-jaren niet alleen een prima graadmeter, maar blijkbaar ook een uitlaatklep voor de ellende van die periode. Meer dan eens deden vele honderden branchegenoten mee aan het onderzoek. Nu met 108 event-ondernemers hebben we nog altijd een zeer goede peilstok in de...

  2. EventBranche Onderzoek 2023: 7 procent eventbedrijven in gevarenzone

    23-10-2023Het EventBranche Onderzoek 2023 kent over het algemeen positieve resultaten. Toch moet er ook aandacht zijn voor de andere kant van de medaille: nog 7 procent van de ondervraagde eventbedrijven geeft aan op een schaal van 5 in gevarenzone 4 te zitten, als het gaat om een mogelijk faillissement in 2024.

  3. EventBranche Onderzoek 2023: grootte eventbedrijven gelijk aan voor corona

    23-10-2023Het EventBranche Onderzoek 2023 naar de huidige stand van zaken in de Nederlandse eventbranche legde een aantal interessante uitkomsten bloot. Een wat ons betreft onverwachte uitkomst: de grootte van de deelnemende eventbedrijven is vrijwel gelijk aan de omvang van voor corona.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.