EventBranche%2Enl+produceert+voor+BOE+International
Nieuws

EventBranche.nl produceert voor BOE International

Het team van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl is deze week in Duitsland ter voorbereiding op de internationale vakbeurs voor Experience Marketing en Live Communicatie #BOE22, die begin volgend jaar wordt gehouden in de Messe Dortmund. Samen met het Duitse zusterplatform NEXTLIVE worden tientallen video- en live interviews afgenomen.

Sjoerd Weikamp, directeur van EventBranche, en Vanessa Pöhlmann interviewen specialisten in live communicatie en experience marketing van over de hele wereld. Zij vertellen onder meer over de aanpak en de strategie van hun bedrijf na de pandemie. Ook is er veel aandacht voor inspiratie en succesvolle cases. De specialisten die aan het woord komen zijn actief binnen multinationals als Skoda, Bayer, IBM, Grohe, Cisco en Capgemini. Maar ook visionairs als Joe Pine komen aan het woord.

#BOE22 heeft behalve inbreng uit onder meer Duitsland, Slovenië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Oostenrijk ook een duidelijk Nederlands tintje. Luuk Ros van het NIMA en Marketingfacts, Maarten Schram, Riemer Rijpkema, Pieter-Bas Boertje en Patrick Roubroeks delen eveneens hun kennis voor de camera met host Sjoerd Weikamp. Alle interviews zijn in aanloop naar de BOE International terug te zien op de site van EventBranche.nl en het Duitse zusterbedrijf NEXTLIVE (nextlivedcp.com). De vakbeurs wordt gehouden op woensdag 19 en donderdag 20 januari 2022.

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.