EventBranche+Magazine+Online+%28deel+1%2F4%29%3A+Corona%3A+het+event+virus%2E%2E%2E
Nieuws

EventBranche Magazine Online (deel 1/4): Corona: het event virus...

EVENTBRANCHE MAGAZINE - EventBranche.nl breekt in deze hondsberoerde tijd record naar record: het tweede kwartaal zaten alleen op EventBranche.nl bijna 115.000 unieke bezoekers. Iedereen is op zoek naar antwoorden, mogelijkheden, nieuwe kennis en hulp. Om ons EventBranche Magazine niet op de deurmat van lege kantoorpanden te laten droppen, maar die grote online groep van kennis en inspiratie te voorzien: nu ook het EventBranche Magazine in een online variant.

Hierbij voor alle eventprofessionals en opdrachtgevers deel 1 van de online EventBranche Magazine-serie, klik op de cover om het eerste magazine te bekijken:

In de komende weken verschijnen EventBranche Magazine 1 en 2 in vier digitale magazines online. De vier magazines zijn verdeeld in 4 thema's:

1. Corona: het event virus - Realiteit en Cijfers
De huidige stand van zaken en alles wat daar bij komt kijken, hoe staat onze branche er nu voor en waar moeten we rekening meehouden. Onder meer 3 opdrachtgevers aan het woord, de cijfers en onderzoeken, het protocol en een uitgebreid video-interview met een locatie die haar deuren sluit...

2. Hybride, online events magazine
Een blijvertje: de hybride vorm en het online alternatief. wat is er mogelijk, wat zijn voor en nadelen en welke voorbeelden zijn er en hoe is dat de opdrachtgevers bevallen? Hoe zorg je er voor dat jouw online event niet alleen maar zendt? Dat ook online de kracht van beleving gedeeld wordt? En wat komt er kijken om live en online echt elkaar te laten versterken?

3. Nu het weer (een beetje) mag
Dit magazine kijkt naar wat er nu wel en niet mag, met voorbeelden met ook met locaties, tools, etc. Een kijkje bij locaties die hun 'concepten' hebben aangepast op de RIVM-richtlijnen. Hoe hygiene een onderdeel kan en moet zijn van jouw event en hoe crowd control goed georganiseerd kan worden.

4. NEW LIVE
Dit magazine kijkt over de crisis heen, door te kijken wat er op dat moment actueel is en van daaruit de toekomst af te tasten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.