EventBranche+LIVE+voorlopig+in+de+koelkast%2E%2E%2E
Nieuws

EventBranche LIVE voorlopig in de koelkast...

EVENTBRANCHE COMMUNITY - De Fokker Terminal in Den Haag zou het decor zijn voor de eerste EventBranche LIVE nieuwe opzet, maar 8 december komt na een doelgroeponderzoek echt te vroeg. Daarom is 8 december uit de agenda gehaald en hoopt EventBranche.nl zo snel mogelijk met de agenda voor 2022 te komen.

EventBranche LIVE nieuwe stijl zou op 8 december een event worden, verdeeld over twee dagdelen: het eerste deel voor een selecte groep opdrachtgevers, eventmanagers, marketeers en communicatieprofessionals die in een paar uur tijd kennis, inspiratie en nieuwe inzichten op doen, het tweede deel van de branchegenoten met een zelfde insteek maar vooral ook om weer ouderwets te netwerken. 

Robin van Leeuwen van EventBranche.nl, na overleg met partners Fokker Terminal, Mood4Food en AVEQ: 'We hebben de afgelopen dagen 140 mensen gepolst en ondervraagd middels een enquete. De hoofdvraag was eigenlijk: 8 december wil je wel of niet komen? Slechts 30 procent gaf volmondig aan te willen en te gaan komen. De rest nam de tijd om hun afwegingen niet te komen te duiden: 'Ik voel me er nu niet prettig bij'; 'We staan weer in stand overleven'; 'Het is zo hectisch nu, dat er nu even geen tijd is voor netwerken en kennis ophalen'. Kortom, we hebben samen met de branchegenoten en opdrachtgevers de conclusie getrokken, nu nog even niet.'

Binnenkort publiceert EventBranche de agenda voor 2022, met nu al als hoogtepunt, als houvast: 4 april Gouden Giraffe Event Awards. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.