EventBranche+LIVE+in+CORPUS%3A+3+grote+uitdagingen%2C+3+grote+oplossingen%3F
Nieuws

EventBranche LIVE in CORPUS: 3 grote uitdagingen, 3 grote oplossingen?

EventBranche LIVE, het inhoudelijke netwerk evenement voor eventprofessionals, strijkt op maandag 16 september 2024 neer in CORPUS Reis door de Mens. De uitzonderlijke locatie is het decor voor inhoud, discussie en netwerken. Het belooft een bijzondere editie van EventBranche LIVE te worden, want voor het eerst bundelen Events.nl, EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl de krachten. Let op, voor deze editie is maximaal plek voor 125 leden.

De afgelopen jaren heeft EventBranche.nl regelmatig de EventBranche Monitor uitgezet. Met soms meer dan 1000 respondenten gaf de monitor een aardig barometer-beeld van onze branche. Dat gaan we nu LIVE doen. 

Na een ontvangst in de foyer van CORPUS EXPERIENCE in Oegstgeest gaan we in groepen aan tafel. Met drie stellingen/uitdagingen voor onze branche en drie introducties door experts, duiken we een pressure cooker in. Zo leer je in no time een nieuwe groep eventcollega’s kennen, kom je als groep met statements of zelfs oplossingen en gaan we na een korte pauze naar een Lagerhuis-setting om de discussie op deze thema’s met elkaar aan te gaan.

Presentator Thijs de Lange zal je deze dag op zijn geheel eigen, inhoudelijke en humoristische wijze meenemen. En natuurlijk sluiten we de dag af met een hapje en een drankje, netwerken en de mogelijkheid om deze prachtige eventlocatie van binnen te bewonderen.

Aanmelden kan hier.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.