Eventbranche+gaat+voor+recordpoging%3A+1000+gasten+naar+BBBQ23
Nieuws

Eventbranche gaat voor recordpoging: 1000 gasten naar BBBQ23

BEACHBRANCHEBARBECUE - Daags na de #BBBQ22 blijft het allesoverheersende gevoel van genieten nog hangen. Wij waren ons als EventBranche.nl er erg van bewust in wat voor bizarre tijd we zaten en zitten met z'n allen. Met die 500 lachende eventcollega's op het strand hebben wij weer energie voor 1000...Complete teams, nieuwe garde, oude legendes, wat een feest. Dat moeten we volgend jaar nog massaler doen tijdens de 25e jaargang van de BBBQ.

"Duizenden artikelen schreven we samen met de branche. Kennisdelen, inspiratie geven en aanbod tonen om zo de opdrachtgevers van events binnen de marketing en communicatie van bedrijven, merken en organisaties hun 'next event' nog beter en impactvoller te laten maken. Regelmatig schreven we ook over het feit dat kwantiteit en focussen op aantallen helemaal geen goede insteek is en toch gaan we het nu zelf wel doen. We willen kijken of we één keer 1000 eventprofs en opdrachtgevers op de been kunnen krijgen voor het allergrootste branche-strandfeest ooit, om die hele branche dat heerlijk gevoel van samen zijn en nieuwe energie te geven. Doe je mee? Blokkeer jij en je team alvast de agenda? Maandag 3 juli 2023 is het zover, de25e jaargang van de BeachBrancheBarbecue (ooit gestart door Diederick van Eeden). #BBBQ23 gaat voor een record."

#BBBQ23: 25e jaargang, de record-editie

We gaan binnenkort al weer om tafel met al onze hondstrouwe en nieuwe partners en komen zo snel mogelijk met een concept. Wat voor nu al zeker is dat:

+ De sfeer geevenaard gaat worden

+ Er een Legende Weide komt, waar ook de legends uit onze branche een heerlijk feest kunnen hebben

+ We meer aandacht geven aan vegan en vegetarisch

+ We meer prijzen gaan uitreiken tijdens het volleybaltoernooi (zeker ook weer voor het best geklede team!)

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.