EventBranche+en+XSAGA+weer+samen+genomineerd+voor+Best+Event+Award+World
Nieuws

EventBranche en XSAGA weer samen genomineerd voor Best Event Award World

BEST EVENT AWARD WORLD - Het is weer gelukt: organisator EventBranche.nl met als bureau XSAGA zijn wederom genomineerd met de Gouden Giraffe Event Awards. Dit keer schopte de Gouden Giraffe Drive Thru in DeFabrique in Utrecht het tot de eindronde van de prijzen voor de beste events ter wereld.

Dit jaar stonden de Gouden Giraffe Event Awards in het teken van een hart onder de riem, het gevoel van 'we zitten hier samen in' en liefde...liefde voor het vak, voor elkaar en voor de beste evenementen van Nederland. 'Veel awards, net als de Gouden Giraffe, hebben gelukkig de slag gemaakt om het zwaarste deel van de beoordeling bij het effect en de impact neer te leggen. Daarbij zijn creativiteit, innovatieve oplossingen en verrassend zijn het absolute fundament om tot die impact te komen. Maar dit jaar hadden we eigenlijk zachte doelstellingen: een hart onder de riem...Tja...We zijn daar volledig open in geweest in het inschrijfformulier. Wie als doel van het traject rondom de Drive Thru een hart onder wil steken, liefde wil overbrengen en samenhorigheid wil tonen, die daagt zichzelf wel erg uit qua effectmeting. Tot we de terugkoppeling van de bekendste bureaus en de grootste merken van Nederland, tot de verrassende deelnemers terug kregen. Zij beschreven precies dat gevoel dat ze mee naar huis hadden genomen. Bij de ode in de All you Need is Love caravan raakte veel deelnemers (bureau en opdrachtgever in 1 auto) zichtbaar ontroerd. Ik had nooit gedacht dat een traan de mooiste ROI ooit zou kunnen zijn', aldus Sjoerd Weikamp van organisator EventBranche.nl. 

>> Bekijk ook de volledige short list van de BEA World 2021

Op 14 en 15 december zal de Gouden Giraffe Drive Thru het tijdens de online jury pitches in de categorie meeting, convention en incentive het opnemen tegen grote multinationals als Vodafone en eBay. 'De Gouden Giraffe ism XSAGA won eerder al eens de gouden BEA World award. Destijds voor de editie in DeFabrique met de gouden caravans. Ook toen waren XSAGA en DeFabrique onze partners en ook toen wonnen we van hele grote merken...we gaan er voor', aldus het team van EventBranche.nl en mede-inschrijver XSAGA, die 14 december in room 1 aan de beurt zijn om 11.04. Daar kun je online bij aanwezig zijn: meer informatie via beaworldfestival.com

Dit waren de partners van de Gouden Giraffe Drive Thru:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.