Evenementenlocatie+in+de+spotlights%3A+eventlocatie+1931+in+Den+Bosch
Nieuws

Evenementenlocatie in de spotlights: eventlocatie 1931 in Den Bosch

EVENEMENTENLOCATIE BRABANT (advertorial) - Als historie de sfeer bepaalt en moderne faciliteiten het doel behalen. 1931 is een evenementen- en congreslocatie waar je nog de ideale mix vindt: beleving vanuit historie, effect en doelstellingen behalen door moderne faciliteiten. Vindt jouw volgende evenement plaats in 1931? Stap online in de toekomst van jouw event met dit online magazine...

In dit online magazine duiken we de mogelijkheden en kansen in van één van de locaties van Libéma waar ieder zakelijk evenement tot zijn recht komt. Er is niet zo veel locatie-aanbod waar je tot 6000 personen onderdak kunt bieden, er toch intimiteit en sfeer heerst en de historie en moderne faciliteiten hand in hand gaan.

1931 Congrescentrum is schaalbaar, houdt het kleine intiem en biedt voor het grote warmte. De pro-actieve organisatie is een heus aanrader voor jouw volgende evenement. Meer weten? We nemen je mee door de mogelijkheden van 1931, klik op onderstaande cover voor 7 pagina's over de evenementenlocatie van Brabant:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.