Elke+beleving+telt
Nieuws

Elke beleving telt

Beleving, experience, we hebben er de mond van vol. Ja, ook wij van EventBranche.nl zijn hartstochtelijke pleitbezorgers voor het bieden van onvergetelijke, impactvolle, live experiences. Maar niet alles kan altijd goed gaan. En als je er dan als 'zender' toch in slaagt om een glimlach bij je gebruiker op het gezicht te toveren, dan verdien je een pluim.

De eenmalige, exclusieve EventBranche.nl Pluim van de Week gaat deze week naar het promotiebureau van Zwitserland. In een mail werden we verwezen naar een website. Bij het doorklikken kwam we op een niet-bestaande pagina, een zogenaamde 404-melding. Dat kan, dat gebeurt iedereen wel eens. Je kent ze vast: je ziet de 404 in de je scherm, je zucht een keer en surft weer verder. Onze ervaring was anders ....

Check maar even de afbeelding. Je bent verdwaald in het paradise. De pagina is op vakantie gegaan naar Zwitserland en nooit teruggekeerd. Hoe simpel zo'n pagina. Maar hoe grappig. Zo simpel kan een positieve ervaring zijn, zelfs als er eigenlijk iets mis gaat.

Elk contact met je klant, met je gebruiker is een experience, een kans om impactvol te communiceren. Laat je inspireren door dit eenvoudige, maar krachtige voorbeeld. En let ook even op de gepersonaliseerde chatbot onderin de afbeelding. Het is net of de Zwitserse tennisser Roger Federer je uitnodigt om naar Zwitserland te komen. Ook dit detail is een dikke duim waard!  

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.