Dineren+op+het+centre+court+in+Ahoy
Nieuws

Dineren op het centre court in Ahoy

Het was wel even een momentje, zaterdag in Rotterdam Ahoy. Als kick-off van het 50ste ABN AMRO Open werd een sterrendiner geserveerd aan zo'n driehonderd gasten, op het centre court in Ahoy. Na twee coronajaren is het bekendste tennistoernooi van ons land terug in volle glorie. En dat zorgde voor het nodige kippenvel.

De gasten, onder wie burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, werden bediend op een fraai uitgelicht centre court. Oud-topspelers als Michiel Schapers, Jacco Eltingh en Mark Koevermans haalden oude herinneringen op terwijl ze genoten van de speciale gerechten.

Het diner werd bereid door chefs met gezamenlijk zes Michelin-sterren. Dat maakte de avond extra bijzonder. De sterrenchefs Mario Ridder (Joelia), Erik van Loo (Parkheuvel), Fred Mustert (Fred) en Jos Grootscholten (Perceel) verzorgden ieder één gerecht. Deze onvergetelijke experience op een ongewone locatie werd door één van de aanwezigen treffend samengevat 'als een avond vol sterke verhalen en culinaire hoogtepunten.' 

De foto's zijn van Pim Waslander | ABN AMRO Open

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.