De+IJzeren+Man+brengt+teams+in+beweging
Nieuws

De IJzeren Man brengt teams in beweging

De IJzeren Man in Vught is volop in beweging. De veelzijdige locatie aan het water wordt al generaties gevonden door zowel de particuliere als de zakelijke markt. Deze locatie biedt alles: van praktische vergaderfaciliteiten tot een prachtige natuurlijke omgeving met water, strand én bos.

Andrea van Bergeijk van De IJzeren Man ziet dat de zakelijke markt steeds meer kiest voor een combinatie van zakelijke kennisoverdracht en experience. "Opdrachtgevers kiezen voor de mix. Teams komen bij elkaar om informatie te delen. Na het zakelijke deel wordt er steeds vaker ruimte ingeruimd voor de wat meer actieve teambuildingsactiviteiten."

De experience wordt steeds belangrijker tijdens zakelijke bijeenkomsten. "We beschikken over diverse zalen, die allemaal zicht hebben op de prachtige omgeving. Maar steeds vaker mag het ook wat gedurfder. We zien bijvoorbeeld dat onze steiger een geliefde plek is voor bijvoorbeeld brainstormsessies. Ook voor 1-op-1 gesprekken of voor kleinere overleggen worden steeds vaker onze buiten-mogelijkheden benut." 

Om de mogelijkheden van de unieke locatie optimaal te kunnen benutten is de IJzeren Man Outdoor opgericht. "Hierdoor kunnen we opdrachtgevers nog beter maatwerk bieden. Door de nauwe samenwerking van horeca & outdoor activiteiten kunnen we opdrachtgevers nog beter maatwerk bieden. En dat allemaal op één locatie! Het ene bedrijf heeft teams, waarvoor een wandeling met een GPS-activiteit toereikend is en mag het voor andere organisaties wat uitdagender met bijvoorbeeld het Expeditie IJzeren Man-programma, onze eigen variant op Expeditie Robinson."

Vitaliteit

Het actieve en sportieve element bij zakelijke bijeenkomsten is sterk in opkomst merkt Van Bergeijk. "Het samen bezig zijn, het actief samenwerken aan een prestatie versterkt de onderlinge band. Zeker in deze tijd na de pandemie en thuiswerken hechten veel bedrijven daar veel waarde aan. En het mag ook allemaal een stukje bewuster. Die lijn zie je duidelijk als het gaat het eten en drinken. Ons keukenteam is daar helemaal op ingericht. Zo hebben we recent voor een groot bouwbedrijf het worstenbroodje vervangen door bananenbrood. En ook op het gebied van vegetarisch en healthy bieden we volop keuze." 

Kennis- en informatie-overdracht gaat dus bij de IJzeren Man steeds meer in de mix met teambuildingsactiviteiten, waarbij ook een stuk bewustwording niet ontbreekt. "Je zou dit alles kunnen scharen onder de noemer 'Vitaliteit'. Meer bewegen, gezonder eten en dan krijgen de gasten ook nog vaak een boodschap mee van een spreker, afkomstig uit de topsport. Deze categorie sprekers is erg populair, omdat ze op een vaak onderhoudende manier de link leggen tussen topsport en leven op de werkvloer. Zo brengt De IJzeren Man teams in beweging, maar blijven we zelf ook in beweging door ons elke dag weer verder te ontwikkelen."

Meer informatie

Check ook het artikel: Alle hens aan dek bij De IJzeren Man.
Alle informatie over deze unieke locatie vind je hier: De IJzeren Man

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.