Danny+Damman+stopt+bij+Ziggo+Dome+en+begint+voor+zichzelf
Nieuws

Danny Damman stopt bij Ziggo Dome en begint voor zichzelf

Danny Damman mag je zonder blikken of blozen de locatie-koning van Amsterdam noemen. Niet dat Damman bij 20 locaties werkte of vele evenementenlocaties in de markt zette, maar hij was zowel voor de Johan Cruijff ArenA (toen nog de Amsterdam ArenA) als de ZiggoDome de grote man. Nu Damman na vele jaren afscheid nam van 'zijn' ZiggoDome, begint hij meteen voor zichzelf: DAMM.

Na 13 jaar de Amsterdam ArenA / Johan Cruijff ArenA op de kaart te hebben gezet en in ruim 15 jaar tijd de Ziggo Dome tot één van de bekendste locaties van Nederland door te laten groeien, heeft Damman een aardige bagage voor zijn eigen bedrijf. DAMM dat zich richt op het bedenken en exploiteren van kwalitatieve en betekenisvolle openbare grootschalige evenementen.

"In feite zal ik hetzelfde blijven doen, maar nu aan de zijde van de exploitant van een evenement. Mijn carrière heeft mij betrokken bij meer dan duizend evenementen, variërend van de spectaculaire concerten van Beyoncé tot de betoverende optredens van de Ladies of Soul, van de energie van Sensation White tot de adembenemende André Kuipers Experience. Ik ben trots op mijn bijdrage aan deze evenementen en voel me vereerd dat ik heb mogen samenwerken met de beste professionals en bedrijven in deze sector."

"Dus ik zet mijn werk voort, maar nu met een volledige en gefocuste intentie op het organiseren van i.p.v. het faciliteren van evenementen. Door nauwe samenwerking met event professionals, artiesten, bedrijven en evenementenbureaus die hun stempel hebben gedrukt op de entertainmentwereld of gaan drukken. Teamwork is immers het geheim waarmee gewone mensen ongewone resultaten bereiken. Altijd samen met anderen dus en altijd vanuit de visie dat je in het leven nooit iets alleen doet. Immers als je snel wilt gaan, ga dan alleen, wil je ver komen ga dan samen."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.