Damen+Yachting+lanceert+nieuwe+Amels+80+met+een+mondiaal+digitaal+evenement
Nieuws

Damen Yachting lanceert nieuwe Amels 80 met een mondiaal digitaal evenement

Damen Yachting is toonaangevend als het gaat om luxe (super)jachten in de wereld. Het wereldmerk met het hoofdkantoor in Vlissingen zet events in om onder meer nieuwe jachten te lanceren. Voor de voor-lancering van de nieuwe Amels 80, die in 2025 vanuit de werf in Vlissingen te water zal gaan, koos Damen voor een digitaal mondiaal evenement.

'Tijdens de online lancering maakte de Amels 80 haar industriedebuut. Amels klanten en fans van over de hele wereld stemden live af om de officiële introductie van dit gloednieuwe klassieke Amels Limited Editions jacht te bekijken. "De introductie van de Amels 80 zal de geschiedenis ingaan als een zeer bijzonder moment in onze Amels Limited Editions geschiedenis. Een ongelooflijk trotse mijlpaal voor iedereen die tot nu toe betrokken is geweest bij de reis van de Amels 80. Het evenement zelf was opmerkelijk en zeer passend bij zo'n speciaal jacht dat een verschuiving vertegenwoordigt in hoe we omgaan en groeien met de natuur", laat Rose Damen Managing Director, Damen Yachting weten.

Een van de voordelen van een digitale pre-productlaunch? Die kun je altijd nog mee beleven. Zo zetten Damen Yachting onder meer deze samenvatting online:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.