CUPRA+event+tilt+automotive+events+naar+next+level
Nieuws

CUPRA event tilt automotive events naar next level

Learn from the Best in optima forma. Een evenement, launch event van de nieuwe modellen tot 2025 en het 4-jarig bestaan, voor zes verschillende doelgroepen in drie grote area's op het circuit van Terramar. CUPRA organiseerde een event waar je mond simpelweg van openvalt. Aan de hand van bureau La 5ª behaalde CUPRA onder meer zilver bij de BEA World Grand Prix in 2022.

Nu de Best Event Awards World 2023 voor de deur staan (DOE MEE) is het goed om nog eens naar een opvallend launch event van de vorige editie te kijken: Unstoppable Impulse Event van CUPRA.

CUPRA lanceerde de nieuwe modellen tot 2025 en zijn de betrokkenheid van het automerk bij de elektrificatie van auto's, met een onconventioneel evenement van zes dagen voor zes verschillende doelgroepen op het circuit van Terramar:

CUPRA wilde zijn visie en pay-off Unstoppable Impulse tot leven laten komen tijdens een indrukwekkend evenement. De impuls die van Barcelona naar de rest van de wereld gaat. "Daarom keerden we terug naar de plek waar het merk is geboren: het Terramar Circuit", kijkt het automerk dat in Rome tijdens BEA World behangen werd met divers eremetaal, zeer tevreden terug.

Tijdens de reis van de gasten ontdekten ze de verschillende ruimtes op het circuit. Van een ondergronds ruimte waar het merk tot leven kwam, tot het circuit waar alle CUPRA-modellen werden getoond. Daarna wachtte hen een catwalk die hen naar de Prisma bracht, het meest representatieve gebouw van het evenement, dat zich naast de belangrijkste bocht van het circuit bevond. De bocht waar je het snelst doorheen moet rijden, de grootste impuls.

In de Prisma wachtte hen een onconventionele onthulling. De gasten konden in de auto rijden voordat ze hem konden zien. De focus van het evenement' was een totale onderdompeling. Buiten, in dezelfde bocht, werd een videomapping geprojecteerd, en CUPRA racemodellen liepen rond in interactie met de projectie en symboliseerden hun impuls.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.