Congrescentrum+en+sportieve+evenementenlocatie%3A+Omnisport+Apeldoorn
Nieuws

Congrescentrum en sportieve evenementenlocatie: Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is typisch zo'n evenementenlocatie waar alles kan, met als absolute onderscheidende factor de sport uitstraling van deze multifunctionele sportieve evenementenlocatie. In een online magazine deelt het team van Omnisport Apeldoorn, naast een aantal voorbeeld events, onder meer 4 gouden tips over hoe jouw evenement ook de 'A-status' kan krijgen.

In de groenste gemeente van Nederland, Apeldoorn, ligt Omnisport. Deze multifunctionele sportaccommodatie heeft een wielerbaan, topsporthal en indoor atletiekbaan. Daarnaast is het imposante complex de locatie voor congressen met WOW factor, publieksevenementen, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Tijd voor een kijkje bij deze topsportplek waar je event net iets extra's heeft: de WOW factor.

De sportieve evenementenlocatie in Apeldoorn is beurslocatie, congrescentrum, vergaderlocatie, workshop locatie en eventlocatie in één. Maar welk evenement je ook gaat organiseren, Omnisport biedt vooral een ideale kapstok: die van topsport. Er zijn zoveel parallellen met sport en zakelijke evenementen, dat Omnisport ook voor jouw business event een ideale thema kapstok is. Klik op onderstaande cover om je te verdiepen in de kansen en mogelijkheden van de topsport en evenementenlocatie van Nederland:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.