CLC%2DVECTA+groeit+door+naar+300+leden+en+maakt+team+compleet+met+Gerbrig+Reitsma
Nieuws

CLC-VECTA groeit door naar 300 leden en maakt team compleet met Gerbrig Reitsma

Het team van CLC-VECTA is met de komst van Gerbrig Reitsma als Adviseur Ondernemerszaken per 1 januari op volle sterkte voor het nieuwe jaar. De vereniging is het afgelopen jaar stevig gegroeid naar bijna 300 leden, de uitdagingen voor ondernemers in de branche nemen toe en dat betekent een grotere ondersteuningsbehoefte bij leden. 

Met de komst van Gerbrig kan het team vanaf 2024 de leden optimaal blijven ondersteunen bij hun uitdagingen, onder meer verduurzaming van evenementen en implementatie van veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast is de integratie van de werkzaamheden voorYOIN excellent meeting places en YOIN erkend congresbureau ook geborgd. 

Gerbrig: “Na ruim 20 jaar werken bij CLC-VECTA leden, ga ik nu voor ze werken! Ik ben er van overtuigd dat ik met mijn enthousiasme en ervaring een mooie bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van de vereniging, met behoud van de gastvrije en persoonlijke communicatie. Want juist dat heb ik zelf als lid als erg waardevol ervaren.” 

Dineke Philipse, Verenigingsmanager CLC-VECTA: “Ik ben enorm blij dat Gerbrig ons team gaat versterken. Haar ervaring, kennis van de branche en enthousiasme gaat de vereniging en de leden helpen in de verdere ontwikkeling engaat ervoor zorgen dat we ons groeiend ledenaantal optimaal kunnen blijven ondersteunen.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.