Case%3A+Coingaming+to+the+red+moon
Nieuws

Case: Coingaming to the red moon

'To the moon' is een gevleugelde uitspraak in de snelle wereld van crypto's en blockchain. Coingaming is een jong bedrijf dat in deze wereld tegen de klippen op groeit. Die expansie wil je met regelmaat op een passende manier vieren. Hoe dan? Met een trip naar de maan natuurlijk.

De medewerkers van Coingaming Group zijn visionairs, die het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken. Hoe kun je dan beter de successen vieren, dan met een feest op een schijnbaar onbereikbare locatie? Alle medewerkers werden 'to the red moon' gestuurd.

Vanaf de maan keken ze naar de aarde. Zo drong het besef door dat er geen grenzen zijn. Buiten de grenzen van de aarde werd ook de internationale diversiteit gevierd. Juist dat is een van de grote krachten van Coingaming.

De behaalde successen werden groots gevierd. Daar stond tegenover dat de medewerkers van Coingaming ook wat teruggaven aan de wereld, aan de gemeenschap. Door middel van een veiling werden kunstwerken geveild voor het goede doel; kunstwerken die door de medewerkers zelf werden gemaakt.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.