Cartoseat+over+effectieve+branding+voor+hybride+evenementen
Nieuws

Cartoseat over effectieve branding voor hybride evenementen

Duurzaam evenementenmeubilair van 100% recyclebaar karton. Maurice van Gool van Cartoseat heeft er veel succes mee. Zijn producten blijken een gat in de markt. De ondernemer vertelt meer over de mogelijkheden en de talrijke voordelen. Dit doet hij in een interview met Vanessa Pöhlmann van NEXTLive TV, de Duitse zuster van EventBranche.nl.

Maurice van Gool trok met Cartoseat veel belangstelling op BOE International, dé toonaangevende vakbeurs voor belevingsmarketing. Dit jaar werd de BOE voor het eerst weer in de Messe Dortmund gehouden na een gedwongen onderbreking van twee jaar vanwege de pandemie.

NEXTLIVE is content- en mediapartner van het BOE. De NEXTLIVE.TV pop-up studio in Hal 4 was het ontmoetingspunt voor interviews met vele experts uit de evenementenbranche en vertegenwoordigers van verenigingen, bedrijfsleven en industrie.

In het NEXTLIVE.TV interview met Vanessa Pöhlmann vertelt Maurice van Gool over de huidige trends en ontwikkelingen in verpakkingen, promotie en branding. Hij legt uit waarom Cartoseat meubilair zo effectief is voor de merkbeleving, vooral bij hybride evenementen waar een klein deel van het publiek live op locatie is en het merendeel digitaal verbonden is. De displaydeskundige benadrukt ook het belang van duurzaamheid in dit verband. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.