C%26A+wint+Gouden+Giraffe+voor+het+allerbeste+interne+event+van+Nederland
Nieuws

C&A wint Gouden Giraffe voor het allerbeste interne event van Nederland

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - The C&A Future Challenge is uitgeroepen tot het allerbeste Interne Event van Nederland. Met een concept van Marc van Laere Producties lukte het C&A om de rollen om te draaien en te doen waar al zo veel over gesproken en geschreven is: de kracht en invloed op de toekomst van onderaf laten komen. De ideeen van de enthousiaste medewerkers worden op grote schaal geimplementeerd.

Tijdens de indrukwekkende awardshow in DeFabrique, met een concept van D&B Eventmarketing en een hoofdrol voor Bijman Audiovisueel, mede mogelijk gemaakt door hoofsponsor Party Rent Group, werd de categorie Interne Events ingeleid door Danielle Braun. De auteur van het beste managementboek van Nederland nam de aanwezigen in een indrukwekkende speecht van 7 minuten mee in de wereld van de corporate tribes, de rituelen en hoe belang events daarbij zijn, zeker als er sprake is van veranderingen. De lijst met finalisten in de categorie Interne Events van de Gouden Giraffe Event Awards stonden symbool voor haar betoog: 

Interne Events:
Join the MOVEment – D&B Eventmarketing
ING Tribe Day 2017: The Youniverse – Bureau voor Reuring
Club Colorique, De Persgroep kleurt jouw wereld! – Maison van den Boer Events
The C&A Future Challenge – Marc van Laere Producties

Winnaar Gouden Giraffe Event Awards categorie Interne Events
Casenaam: The C&A Future Challenge

Inzender: Marc van Laere Producties
Opdrachtgever: C&A


Hoofddoelstelling: 
Het vieren van het verleden en het verrijken van de toekomst. Briefing: Organiseer een programma op het professionele kruispunt van ‘Business meets pleasure’. Een dag die recht doet aan onze missie; ‘Bringing out the best in us’ en onze organisatieontwikkeling. Kernwoorden: ‘Team, Trots & Toekomst’. Uitgangspunten: Per filiaal als TEAM gezamenlijk activiteiten doen. Activiteiten die voor zowel mannen, vrouwen, jong en oud geschikt zijn. - Activiteiten en workshops gericht op de TOEKOMST, met een TEAM dat TROTS is op C&A. - Een gezamenlijk eindfeest waarin men als TEAM, TROTS kan zijn op C&A. toekomst!.

Effect: 
60% van de ideeën die gepresenteerd zijn tijdens de C&A Future Challenge worden verder onderzocht en uitgewerkt. We zijn o.a. proeven aan het doen op het gebied van apps voor medewerkers en klanten, integratie van online en filiaalverkoop, nieuwe technologie voor fashion retail, klantenkaarten etc. En inmiddels is 20% van de ideeën geïmplementeerd!


De Winnaars Gouden Giraffe Event Awards:BEKIJK HET VOLLEDIGE ALBUM VAN CLICKSHOTS.NL:

>> Gouden Giraffe Event Awards 2017 in 256 foto's

#jointheLIVErevolution

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.