Budgetten+bedrijfsuitjes+flink+gestegen
Nieuws

Budgetten bedrijfsuitjes flink gestegen

De budgetten voor bedrijfsuitjes zijn bijna verdubbeld. Voor de pandemie lag het budget rond de 50 euro. Inmiddels is dat budget opgeschroefd naar 100 euro per persoon, zo ziet Buitenplaats Kameryck. Tijdens The Next Event op dinsdag 29 november wordt dieper ingegaan op deze stijging.

Best goed om even stil te staan bij het feit dat de budgetten voor een bedrijfsuitje zijn verdubbeld. En dat in goed twee jaar tijd. Belangrijke oorzaak is de pandemie. Tijdens die periode werd de waarde van 'live', het 'met elkaar zijn' duidelijker dan ooit. Een van de redenen waarom bedrijven meer investeren in hun mensen. Buitenplaats Kameryck ziet meer oorzaken en belangrijke trends en ontwikkelingen. Die worden in de sessie op dinsdag 29 november besproken.

Tijdens de The Next Event op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag worden opdrachtgevers en organisatoren geïnspireerd en geïnformeerd door bedrijven uit de eventbranche. De hier beschreven kennissessie verzorgd door Buitenplaats Kameryck in Woerden is een van ruim dertig sessies die gasten kunnen bijwonen.

Trends en ontwikkelingen

Behalve de kennissessies zijn er keynotes over de trends en ontwikkelingen in de branche, verzorgd door hoofdredacteur van EventBranche.nl Sjoerd Weikamp en trendwatchers Richard en Lieke Lamb. Daarnaast verzorgen bureaus als D&B Eventmarketing en The Oval Office presentaties over onder relatiemarketing. Inspirerende voorbeelden en succesvolle events komen aan bod onder de noemer 'Learn from the Brands'.

The Next Event is exclusief toegankelijk voor opdrachtgevers en organisatoren. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Bestel nu en laad je op 29 november met het beste uit de branche.

Kaarten voor The Next Event bestel je hier: 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.