BOE+International+in+Dortmund%3A+deelnemen+aan+internationaal+paviljoen+voor+1119%2C%2D+euro
Nieuws

BOE International in Dortmund: deelnemen aan internationaal paviljoen voor 1119,- euro

De BOE International in Dortmund is al vele jaren een vast omcirkelde datum in de agenda van vele eventprofessionals en opdrachtgevers. Dit jaar is de beurs over belevingsmarketing op 17 en 18 januari. Voor Nederlandse eventbedrijven zijn er plekken gereserveerd op het internationale paviljoen. Daar kun je al voor 1119,- euro op staan.

Er is slechts 1 uitdaging: wie van jouw team stuur je naar TAKE OFF 24 in de Fokker Terminal en welk teamlid zal acte de presence geven op BOE International. Voor die laatste collega:

BOE International is het zakelijke platform voor de nieuwste trends, onderwerpen en technologieën in de evenementenbranche. De evenementensector en vele opdrachtgevers komen samen en wisselen ideeën uit. Op 17 en 18 januari 2024 presenteren talloze nationale en internationale exposanten zich aan meer dan 10.000 vakbezoekers uit alle belangrijke gebieden van de belevingsmarketing.

"Is jouw bedrijf in het buitenland gevestigd of actief en willen jullie je presenteren op #BOE24? Dan is de "International Pavilion" precies wat je zoekt. Op deze gezamenlijke stand heb je de mogelijkheid om samen met andere internationale exposanten te presenteren. Voor 1119,- euro ben je vrijwel turnkey aanwezig.

>> Alle informatie en voorwaarden voor de "International Pavilion"

 

#BOE2024 #BOEInternational

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.