Bianca+Even+manager+KPMG+Events+%26+Training+nieuw+jurylid+Gouden+Giraffe
Nieuws

Bianca Even manager KPMG Events & Training nieuw jurylid Gouden Giraffe

Bianca Even, manager KPMG Events & Training, is toegetreden tot de Gouden Giraffe Event Awards jury. De komende dagen zullen nog enkele nieuwe juryleden gepresenteerd worden. De Gouden Giraffe Event Awards vinden in 2024 plaats in mei.

Gouden Giraffe Event Awards organisatoren Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp, van EventBranche.nl, zijn erg blij met de komst van Bianca Even (KPMG) in de jury. "Al enkele jaren is de jury van de Gouden Giraffe Event Awards de echte kracht van de prijs voor live communicatie en experience marketing. Met experts van merken, bedrijven en organisaties als NN, Rijkswaterstaat, TCS, BOL., Politie.nl, UWV en bijvoorbeeld Leaseplan, maar ook het onderwijs, de wetenschap en het voorfinancierings en garantiefonds voor congressen (VGF) is dit een mooie, gebalanceerde, objectieve en kwalitatieve jury. Met de komst van Bianca krijgt die jury weer een kwaliteitsimpuls." 

Kun je ons vertellen waar je in jouw functie als manager events & training bij KPMG verantwoordelijk voor bent?

Bianca Even (KPMG): "Ik ben met mijn team verantwoordelijk voor organisatie van de marketing events die KPMG voor haar relaties organiseert, de events die geïnitieerd worden vanuit de Raad van Bestuur en de trainingen die KPMG organiseert voor alle medewerkers." 

 Wat is volgens jou de kracht van live communicatie en marketing events?

"Voor inhoudelijke events ligt voor mij de kracht in persoonlijke overdracht van kennis en is het de mooiste manier voor het uitdragen van thought leadership. Het is daarnaast een netwerkmoment om op informele manier bij te praten en draagt het bij aan het opbouwen van een langdurige en bestendige relatie met klanten. En de kracht bij niet-inhoudelijke events zit in het samen beleven en mooie herinneringen maken."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.