Best+Event+Awards+World%3A+Ferrari+organiseert+beste+event+ter+wereld
Nieuws

Best Event Awards World: Ferrari organiseert beste event ter wereld

De komende dagen veel prachtige eventcases: de winnaars van de Best Event Awards World. Om af te trappen: de winnaar van de BEA World Grand Prix. Dat werd deze editie een klapper van een evenement waar alles in zit: Ferrari Capital Markets Day.

Het Ferrari CMD-evenement: baanbrekend, verbazingwekkend, ongelooflijk gevarieerd. Het unieke ervan lag in het samenbrengen van verschillende doelen voor verschillende belanghebbenden op verschillende tijdstippen en locaties.

Ninetynine wint de aanbesteding van Ferrari met een geïntegreerd en coherent project gebaseerd op innovatie en verwondering. Immersiviteit en technologie zijn op elegante wijze uitgebalanceerd, zowel voor de private preview van het volbloed - via een speciale multisensorische setting - als voor de kennismaking met de complexere thema's van het industriële plan, verteld via een innovatieve tentoonstelling. Een pad van dynamische LED's leidt de gasten door de tentoonstelling naar de conferentiezaal, stelt de inhoud voor die metaforisch overgaat van de tentoonstelling naar het publiek en draagt bij tot het veranderen van de sfeer in de zaal naarmate de behandelde onderwerpen variëren. Gemaakt met een innovatieve onafhankelijke LED-dottechnologie, wordt het pad omgevormd tot het grootste scherm dat ooit ter wereld is gemaakt voor de viering van de 75e verjaardag van het merk.

Uit het juryrapport van de BEA World Jury:

"De jury bekeek de kandidaten voor de BEA World Grand Prix met alle beoordelingscriteria in het achterhoofd. Op basis daarvan kozen we de Ferrari Capital Markets Day als winnaar. We waren erg onder de indruk van de geweldige uitvoering en de algehele kwaliteit van dit evenement. Vooral gezien de enorme complexiteit van het project met drie evenementen in één. Het ambitieniveau van het evenement, met de wereld die terugkeert van een pandemie, is het vermelden waard. De innovatie door het gebruik van technologie en het veranderen van een racebaan in een volledige onderdompelende ervaring voor de gasten, was een buitengewoon voorbeeld van creativiteit. De ISO duurzaamheidscertificering voor een dergelijk groot evenement, de zakelijke resultaten en de relevantie voor het merk Ferrari droegen allemaal bij aan onze beslissing om dit evenement te selecteren als de winnaar van de BEA World Grand Prix First Prize."

>> BINNENKORT VEEL MEER INSPIRATIE EN WINNENDE CASES

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.