Behoudt+Nederland+de+koppositie+als+het+eventmarketingland+van+de+wereld%3F
Nieuws

Behoudt Nederland de koppositie als het eventmarketingland van de wereld?

BEST EVENT AWARDS WORLD - De BEA World awards zijn inmiddels internationaal een visitekaartje voor bureaus, merken en bedrijven. De olifant heeft een vergelijkbare waarde internationaal als de Gouden Giraffe in Nederland. Maar behoudt ons land de ongekroond koppositie in de wereld van live communicatie en experience marketing?

Nederlandse live communicatie en experience marketing projecten en trajecten gooien al vele jaren hoge ogen tijdens de Best Event Awards World. In 2018 en 2020 gingen 10 'olifanten' in goud, zilver en brons mee naar Nederland. Tijdens de online editie van vorig jaar, was er 'slechts' zes keer eremetaal voor Nederland. 'Die trend moeten we breken, want regelmatig vragen internationale opdrachtgevers en bureaus naar Nederland eventland. De vele winnende projecten bij deze internationale awards, spelen daar buiten kijf een grote rol in."

Wil je jouw beste event van afgelopen jaar inschrijven? Dan kan dat nog tot 15 oktober 2022, in diverse categorieen:

Mooie bijkomstigheid: het inschrijfformulier van BEA World heeft grote gelijkenis met de Gouden Giraffe Event Awards en zo sla je stiekem twee vliegen in 1 klap: een Olifant en een Giraffe?

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.