BeachBrancheBarbecue%3A+Raad+de+locatie+en+win+gratis+kaarten
Nieuws

BeachBrancheBarbecue: Raad de locatie en win gratis kaarten

De BeachBrancheBarbecue nadert met rasse schreden. Op maandag 3 juli verzamelen zich weer honderden eventprofs op het strand van Scheveningen om te volleyballen, barbecuen en feesten. Binnenkort maken we de locatie bekend, maar niet voordat we daar een kleine prijsvraag aan hebben gekoppeld. De prijsvraag is inmiddels ten einde.

Wat moet je doen om 2 kaarten te winnen?  Wij geven je hieronder een aantal woorden. Als je die aan elkaar weet te linken, kom je tot de naam van de strandtent in Scheveningen. De strandtent is gevestigd aan het Zwartepad. Dit zijn de begrippen die je aan elkaar moet zien te koppelen:

- Zee
- Vleugels
- Rikkert Biemans
- 1970
- Groen

Weet je het antwoord? Mail het goede antwoord naar manon@eventbranche.nl. Uit de goede inzendingen trekken we vrijdag 3 juni om 12.00 uur 3 winnaars, die elk twee kaarten ontvangen. UPDATE: de prijsvraag is ten einde, de drie winnaars krijgen binnenkort bericht en hun toegangskaarten toegezonden.

BeachBrancheBarbecue

De BeachBrancheBarbecue is een begrip bij de meeste eventprofessionals. Het is een dag vol ontspanning, bijkletsen met collega's en branchegenoten, lekker eten en drinken en feesten tot ver nadat de zon in de zee is gezakt. Het middagprogramma bestaat uit een volleybaltoernooi. Eeuwige roem en een bokaal die niet op de schoorsteenmantel past liggen klaar voor het winnende team.

Alle informatie over BeachBrancheBarbecue vind je op de eventwebsite. Bestel hier je kaarten voordat het te laat is. Meer dan driehonderd collega's gingen je al voor. 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.