BeachBrancheBarbecue%3A+Geen+witte+rook
Nieuws

BeachBrancheBarbecue: Geen witte rook

Mocht je na het lezen van de kop boven dit artikel de schrik om het hart slaan. Wees gerust, de BeachBrancheBarbecue op 4 juli gaat gewoon door. Geen witte rook slaat op de houtgestookte smokers van Grill'nSmoke. Daniel van Erk en zijn team barbecueën op ambachtelijke wijze. Lachende gezichten en volle magen gegarandeerd.

Na twee jaar afwezigheid in verband met corona is de BeachBrancheBarbecue weer terug in volle glorie. Op 4 juli strijden meer dan 40 teams volleybalteams om eeuwige roem op het strand van Scheveningen. Al dat sporten maakt hongerig. Dus is de organisatie maar wat blij dat het team van Grill'nSmoke er net als voorgaande edities weer bij is.

Daniel van Erk van Grill'nSmoke kijkt al reikhalzend uit de de BeachBrancheBarbecue. "Het wordt een topfestijn. Wij stoken op hout. En ook de producten op onze smokers hebben een eigen verhaal. Neem bijvoorbeeld onze hamburgers. Het geheime recept is op basis van Angus beef. Over de andere ingredienten laten we niks los. Bij elk feest en festival, of het nu PinkPop is of de BeachBrancheBarbecue, het is altijd een succes."

Ben jij er ook bij op maandag 4 juli bij Strandpodium Aan de Koot Scheveningen? Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.