BeachBrancheBarbecue+gaat+door%3A+maandag+6+september+2021+Strandclub+WIJ+in+Scheveningen
Nieuws

BeachBrancheBarbecue gaat door: maandag 6 september 2021 Strandclub WIJ in Scheveningen

BBBQ2021 - Zet het maar met hoofdletters in de agenda, zegt het voort: maandag 6 september 2021, Strandclub WIJ: BeachBrancheBarbecue 2021! Normaal vieren we begin juli de afsluiting van het eerste deel van het zakelijke evenementenseizoen, maar dit jaar is er nog veel meer reden om samen te komen: we sluiten samen 1,5 jaar Corona-ellende af!! Met grootste branchefeest aller tijden...

Ook al is het nog steeds onzeker om in het voren te plannen, maar met onze vaste partners, de vele aanvragen voor de #BBBQ21 en onze eigen overtuiging dat je ellende af moet sluiten met een groots feest om samen de toekomst in te knallen, staat het feest der eventfeesten nu toch echt in de agenda: maandag 6 september 2021!

'We gaan er voor! Deze branche, als een andere, verdient een feest. Om alle ellende af te sluiten en om met gebundelde krachten, gebundelde energie en nieuw elan Q3 en Q4 van 2021 in te knallen. Dit feest mag wat ons betreft dan ook het allergrootste eventbranche-strandfeest ooit worden. Kom met collega's, partners, relaties, je freelancers, of misschien zelfs je oud-collega's, maar kom! Doe mee met het volleybaltoernooi en feest. Sluit af en pak het moment', aldus Elin van der Hoorn, Mark Wichmann, Sjoerd Weikamp en Robin van Leeuwen van EventBranche.nl.

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.