BeachBrancheBarbecue+2024%3A+nu+al+600+gasten+en+een+top+line%2Dup
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2024: nu al 600 gasten en een top line-up

Voor de laatste keer onder de naam BeachBrancheBarbecue, want vanaf volgend jaar heet het feest der feesten NEXTLIVE.SPRINGBREAK: Let's jump into the Summer. Dit jaar, maandag 1 juli, Manta Beach Scheveningen, 600 gasten (!) en een top line-up, belooft het een gouden editie te worden. Je kunt er nog bij zijn.

BeachBrancheBarbecue2024 / NEXTLIVE.SPRINGBREAK
Maandag 1 juli 2024
Manta Beach Scheveningen

Het beachvolleybaltoernooi onder leiding van A-Way Events zit al bijna vol, stiekem is er nog wel een verdwaald plekje. En zij die gewoon een feestje willen komen vieren met een heerlijke barbecue van Grill'nSmoke, de gastvrijheid van Manta Beach in Scheveningen en het entertainment van AT Bookings: er zijn nog tickets!!

AT Bookings maakte vandaag de line-up bekend:

  • LISADEBROWN is een echte muziekfreak. Dj-en, producen, dansen; ze doet het allemaal. Begonnen als danseres volgde al snel de droom om zelf mensen te laten dansen. Haar dj sets en producties zijn dan ook gemaakt vanuit een dansers point of view. Ritmische, energieke en met booty doordrenkte urban is dan ook wat je van Lisa kan verwachten. Na de coronacrisis is deze dame uit de startblokken geschoten. Bekend om haar toffe remixes, verrassende selecties en verbluffende dj-skills wordt ze door menigeen getipt als een van de artiesten om naar uit te kijken de komende jaren.
     
  • De Kraaien
    De legendarische Haagse gemaskerde hiphopsensatie De Kraaien dendert al jarenlang met het overweldigende succes op zak van “Ik Vind Je Lekker”, “Pechvogel”, “1 Team” en “Huichelaar” door Nederland, België en daarbuiten. De uitzinnige shows op zo’n beetje alle podia leidden tot de status van Underground Superstars. De unieke, vaak keiharde, gedurfde en genre overstijgende sound, aangevuld met de zeer omstreden en uiterst creatieve teksten van verschillende woordkunstenaars, maakt De Kraaien de enige in zijn soort en daarmee een onvergetelijke ervaring.
     
  • Leona Philippo
    Leona Philippo brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Afrojack tot Junky XL. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen.
     
  • Verdwaald Model
    De uit Deventer afkomstige Etienne Decheiver aka dj Verdwaald Model zorgt voor een ongekende gekte op de dansvloer. Door zijn energieke mix van Urban, R&B, HipHop en House, onverwachte wendingen in de mix en complete chaos in de dj booth is ieder optreden een ongekend feest. Zijn mix van eigen mash-ups en bootlegs maakt ieder optreden uniek. Het idee is simpel. Je gaat volledig gedressed naar een feest en gaat naar buiten alsof je net een dropping in een bos achter de rug hebt. Volledig los! Compleet verdwaald, maar altijd voldaan naar huis na een optreden van Verdwaald Model.
     
  • Rainbow Nation
    Maak je klaar om opnieuw boven de regenboog te vliegen! Het legendarische duo MC (Irving) en zangeres Lindsay (Linda) uit de jaren 90 is terug met hun nieuwe project, Rainbow Nation, en brengt hun kenmerkende Happy Hardcore-geluid naar een nieuwe generatie. Met gloednieuwe anthems en de energie die hen beroemd maakte, herleven ze hun hits zoals “Rainbow in the Sky” en “Unity” opnieuw in 2024.

Zonder deze eventhelden geen #BBBQ24 / NEXTLIVE.SPRINGBREAK:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.