BeachBrancheBarbecue+2024%3A+eerste+artiesten+en+al+450+gasten%21
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2024: eerste artiesten en al 450 gasten!

De BeachBrancheBarbecue 2024 belooft nu al een top event voor de eventbranche te worden. Niet alleen bundelen Events.nl, EventBranche.nl, EvenementOrganiseren.nl en NEXTLIVE.COMMUNITY de krachten, ook varen we weer op een aantal super fijne partners. Mede daardoor staat de teller al op ruim 450 gasten!!!

Op 1 juli vindt de BeachBrancheBarbecue 2024 plaats, vanaf nu onder de naam NEXTLIVE.SPRINGBREAK. Spring je samen met ons de zomer in bij Manta Beach in Scheveningen? Dan kun je op 1 juli met een team meedoen aan het befaamde beachvolleybaltoernooi. Om vervolgens lekker te eten en daarna jezelf te storten in een prachtfeest.

AT Bookings maakt de komende tijd de artiesten bekend. Voor nu, met trots de eerste twee toppers:​LISADEBROWN is een echte muziekfreak. Dj-en, producen, dansen; ze doet het allemaal. Begonnen als danseres volgde al snel de droom om zelf mensen te laten dansen. Haar dj sets en producties zijn dan ook gemaakt vanuit een dansers point of view. Ritmische, energieke en met booty doordrenkte urban is dan ook wat je van Lisa kan verwachten.Leona Philippo brak in 2012 door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. Haar carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Afrojack tot Junky XL. Daarnaast deelde zij al het podium met sterren als Candy Dulfer en Lionel Richie en schitterde zij in nationale televisieseries en bioscoopfilms. Met de overtuigende winst van het derde seizoen van Maestro in maart 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton, lijkt Leona niet meer te stoppen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.