BeachBrancheBarbecue+2022%3A+speelt+FLEUR+jouw+verzoeknummertje%3F
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2022: speelt FLEUR jouw verzoeknummertje?

De gastenlijst van de BeachBrancheBarbecue vult zich gestaag, met 450 eventprofessionals wordt het feest van en voor eventprofessionals op maandag 4 juli bij Strandpodium Aan de Koot Scheveningen het feest dat jullie allemaal zo verdiend hebben. Naast de vele tientallen beachvolleybalteams die gaan strijden om de cup met de grote oren, geven we een garantie op een topfeest. Zeker nu FLEUR de line-up heeft aangevuld.

Fleur Raateland (2000) is een Nederlandse zangeres die al op jonge leeftijd veel ervaring op heeft gedaan op het podium. Tijdens een weekendje weg in Scheveningen ontdekte ze het concept Crazy Pianos. Ze had een bijzonder verzoekje voor de pianist en vroeg zonder te twijfelen of ze zelf een nummer mocht spelen. Een dag later deed de 14-jarige FLEUR auditie en zat ze als jongste pianist ooit achter de bekende rode piano op de Scheveningse boulevard.

FLEUR maakt van elk optreden een spektakel, zowel spelend achter de piano als zingend erbovenop. Naast haar oneindige repertoire aan covers, focust FLEUR zich op haar eigen muziek en heeft ze veel podia ervaring opgedaan. Ze trad op in een uitverkocht Ziggo Dome en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen.

Denk alvast na over de nummers die je aan wilt vragen, want FLEUR is erbij tijdens de BBBQ22!! Laat het team van AT Bookings, ook dit jaar weer verantwoordelijk en partner voor het entertainment op de #BBBQ22 weten.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.