BeachBrancheBarbecue+2022%3A+eerste+top+DJ+voor+the+line+up
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2022: eerste top DJ voor the line up

BBBQ22 is AAN...en nog meer van dit soort hippe one liners! Feit is: de gastenlijst voor het feest der feesten voor eventprofessionals en opdrachtgevers vult zich gestaag: de 400 inschrijvingen en ruim 40 (!) volleybalteams zijn een garantie op wederom een groots feest op het strand van Scheveningen. Kom jij ook op maandag 4 juli naar Strandpodium Aan de Koot Scheveningen?

Als er een branche is die wel een feestje verdiend heeft, dan is het wel de evenementenbranche. Dus schrijf je in en maak van de #BBBQ22 ook jouw ultieme feestmoment. 

Door de innige samenwerking met AT Bookings kunnen we de komende dagen weer een top entertainment programma aan je voorschotelen. De eerste DJ is bekend:

JENNIFER COOKE (vocal dj)

Jennifer Cooke stond jarenlang als mc naast artiesten als Hardwell en Sunnery James & Ryan Marciano. De laatste jaren heeft ze zich vooral toegelegd op de ontwikkeling van haar eigen vocal dj act. Daarnaast was ze te horen op diverse produkties van onder andere Cosmic Gate en Moti. Haar muzikale visie werd ontdekt door Don Diablo en samen met hem lanceerde ze het label Lovelace, dat dient als een platform voor vrouwelijke artiesten.

Haar vocal dj act is een aan eenschakeling van energieke club met bekende vocalen die Jennifer zelf ten gehore brengt. Hiermee stond ze o.a. op Tomorrowland en is ze inmiddels resident dj van Escape Venue Amsterdam.

 


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.