BEA+World+2023+%27aller%27+last+call%3A+HUP+Hollandsche+events+HUP
Nieuws

BEA World 2023 'aller' last call: HUP Hollandsche events HUP

De Best Event Awards World komen er weer aan. Nederland heeft een eer hoog te houden, want al jaren beloont de grote jury vol brandmanagers, marketeers en communicatieprofs van de allergrootste merken en multinationals, de Nederlandse eventcases met hoge cijfers. Word dit jaar jouw event de grote winnaar? Inschrijven kan nog tot en met 10 oktober.

De absolute kracht van de Best Event Awards World (BEA World) is het samenbrengen van het beste van het beste tijdens 'The International Festival of Events and Live Communication'. Dit jaar is het festival met als hoogtepunt de BEA World uitreiking van 23 tot en met 25 in Rome, Italie. In het prachtige Auditorium Parco della Musica Ennio Morricone als locatie.

"Nederland heeft lange tijd de BEA World en voorheen de EuBEA Awards gedomineerd. De afgelopen jaren bleef het aantal 'gouden olifanten' iets achter en namen andere landen de koppositie over. Toch heeft de internationale jury een hoge pet van de Nederlandse eventmarketing projecten. Dus doe mee en zet ons land weer bovenaan de ranglijst", is de oproep van Sjoerd Weikamp van mediapartner EventBranche.nl.

Inschrijven kan tot en met 10 oktober 2023:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.