BEA+World+2021+Last+Call%3A+neem+jij+de+internationale+event+award+mee%3F
Nieuws

BEA World 2021 Last Call: neem jij de internationale event award mee?

Het kan nog net, inschrijven voor het BEA World Festival. Heb je met jouw bedrijf afgelopen jaar een bijzondere case neergezet? Meld je dan voor 5 november aan en wie weet staan de spotlight op vrijdag 17 december op jou gericht tijdens 'the Award Ceremony' van de internationale awards voor live communicatie en experience marketing.

BEA World Festival is het event waarin 's wereld beste cases op het gebied van live communicatie en experience worden uitverkoren. Het is de Champions League voor de branche, dat in 2006 werd gestart om het belang van live communicatie en events over het voetlicht te brengen. Het BEA World Festival biedt een podium aan de grootste en de beste agencies ter wereld, maar ook zeker aan kleinere bureau's. Alles draait om impact, kwaliteit en creativieit.

>> Meld jouw beste evenement aan, het kan nog tm 5 november

Online

Dit jaar is het Bea World Festival volledig online. Tijdens de show krijgen bureaus en de meest bijzondere venues op de shortlist volop gelegenheid zich te presenteren aan jury en afgezanten. Alle cases krijgen zo'n 8 minuten het podium, bestaande uit een drie minuten durende video-presentatie, een korte toelichting en een Q&A-session. 

De erkenning, waardering en de publiciteit zijn uiteraard belangrijke redenen om mee te willen doen aan de Oscar-verkiezing voor live communicatie en events. Maar dat niet alleen. Tijdens het festival wordt de perfecte omgeving geboden om ideeën uit te wisselen en te discussiëren over het vak. Het speciale educatieprogramma biedt daar bovenop nog eens een flinke dosis extra inspiratie en de kennis.

Netwerken

En hoewel het dit jaar nog een online festival betreft, is er volop gelegenheid te netwerken. Het is de kans om na lange tijd weer inspirerende vakgenoten te ontmoeten en kennis te maken met de beste professionals op het gebied van live communicatie en events.

Aanmelden

Cases aanmelden doe je hier. Meer informatie over awards vind je hier. Een bezoekje aan de website van het Bea World Festival is sowieso een goed idee, alleen al omdat je hier de cases vindt van alle prijswinnaars van de afgelopen jaren. Deze prijswinnende cases lichten we - als partner van dit mondiale event - met regelmaat uit op de website van EventBranche.nl.


Tot slot - voor alle volledigheid - nog even een disclaimer: Een van de redenen waarom we hier zo enthousiast zijn over het BEA World Festival is dat we in 2017 met De Gouden Giraffe-verkiezing zelf de Award wonnen voor 'Best Covention'. We zien het als een roeping om de wereld te laten zien dat ons land toonaangevend is op het gebied van live communicatie en events.


 

 

 

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.