Anouk+Meijer+wordt+Managing+director+van+The+Food+Line%2Dup
Nieuws

Anouk Meijer wordt Managing director van The Food Line-up

Heel erg lekker nieuws: Anouk wordt de nieuwe Managing director van The Food Line-up. Willem Treep zal in zijn rol als CEO focussen op strategie en business development en draagt de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan Anouk.

Heel erg lekker nieuws: Anouk wordt de nieuwe Managing director van The Food Line-up. Willem Treep zal in zijn rol als CEO focussen op strategie en business development en draagt de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan Anouk. Sinds 2016 werkzaam bij The Food Line-up, snapt Anouk als geen ander hoe het bedrijf in elkaar steekt. Als The Food Line-up willen we met ons netwerk van 100 chefs met geniaal lekker eten op de line-up van steeds meer evenementen komen te staan. Om 25-30% per jaar te kunnen groeien, is het tijd voor een verdeling van de taken in het management: voor een duidelijke focus op het nu én de toekomst.

Anouk: “We hebben ambitieuze plannen met The Food Line-up, en ik heb dan ook ontzettend veel zin om hier mee aan de slag te gaan in mijn nieuwe rol. Ik kan me volledig gaan richten op het constant aanscherpen van ons werk, en het neerzetten van de allerlekkerste catering op events met het team. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik ín het bedrijf de dagelijkse leiding oppak, en Willem de ruimte heeft om áán het bedrijf te werken.”

Willem: “Superblij dat Anouk als managing director aan de slag gaat. Ze werkt langer bij The Food Line-up dan ik, en neemt een enorme bak aan evenementenkennis en scherpe visie mee naar haar nieuwe rol. Dit geeft mij de kans om als ondernemer aan de groei van het bedrijf te kunnen werken, en me te focussen op het ondernemerschap en vakmanschap.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.