Amanda+Smits+van+Stedelijk+Museum+Amsterdam+gekroond+tot+slimste+eventprof
Persberichten

Amanda Smits van Stedelijk Museum Amsterdam gekroond tot slimste eventprof

Een eretitel: De Slimste Eventprofessionals van 2023. Amanda Smits, eventmanager bij het Stedelijk Museum Amsterdam, mag zich een jaar lang zo noemen. In een strijd met 130 eventprofessionals en opdrachtgevers kwam zij als winnaar uit de bus.

In een strijd met 130 leden en partners van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties behaalde Smits de hoogste score tijdens De Slimste Eventprofessional. Dit jaarlijkse kennisevent vond ditmaal plaats in Felix Meritis in Amsterdam.

Tijdens de interactieve kennisquiz in de sfeervolle concertzaal van Felix Meritis (onderdeel van Amerpodia) werden de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties niet alleen getest op hun vakkennis, maar ook bijgepraat door experts over belangrijke thema’s binnen het evenementenvak. Dat mondde uiteindelijk uit in een quiz.

Dit is de top 3 van 2023:

  • 1. Amanda Smits - Stedelijk Museum
  • 2. Jori Meijer - Rabobank
  • 3. Lillian van Dodewaard - The Groundbreakers


Eerdere winnaars:

  • Lennart Peperkorn (2015)
  • Ilke Meijer (2016)
  • Liza Scholte (2019)

 

De Slimste: hoe word je dat? Amanda Smits was blij en totaal verrast met de uitslag. De zaal zat vol met ervaren eventprofessionals, de vragen die aan bod kwamen waren divers van aard en bovendien niet de makkelijkste. Aan de winnaar daarom de vraag: hoe word je de Slimste Eventprofessional? "Door je te laten inspireren door de mensen om je heen en te vertrouwen op hun kennis en expertise," aldus Amanda.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.