Alles+over+de+Gouden+Giraffe+Publieksprijs
Nieuws

Alles over de Gouden Giraffe Publieksprijs

Op 3 april staan er dolgelukkige prijswinnaars op het podium van de TheaterHangaar in Katwijk. Tijdens een wervelende awardshow worden de Gouden Giraffe Event Awards uitgereikt. Een deskundige jury bepaalt de winnaars per categorie. Maar ook het publiek kent een award toe. Vanaf 13 maart kan er gestemd worden voor de Gouden Giraffe Publieksprijs 2023.

De Gouden Giraffe Event Awards worden toegekend aan de beste events van Nederland; het beste wat ons land te bieden heeft op het gebied van live communicatie en experience marketing. Een deskundige jury beoordeeld de tientallen cases verdeeld over zes verschillende categorieën, waarbij vooral gekeken wordt naar de effectiviteit van het event. Het publiek wordt gevraagd te stemmen op de inzending die hij het meest creatief vindt.

Op het moment van schrijven kunnen er nog steeds cases worden ingeschreven voor de Gouden Giraffe Award-verkiezing. De uiterste inzenddatum is maandag 20 maart. Dus heb je een impactvol event georganiseerd tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022? Schrijf dan nu nog snel in. 

Gouden Giraffe Publieksprijs

Alle cases doen mee aan de Gouden Giraffe Publieksprijs. Het publiek kan stemmen vanaf maandag 13 maart. Cases die nog niet de volledige inschrijving rond hebben, kunnen toch al vanaf 13 maart meedoen voor de publieksprijs, mits de case is aangemeld en er een video beschikbaar is van het evenement. En natuurlijk kan ieder bedrijf zijn achterban mobiliseren om te stemmen. Zodra je kunt stemmen voor de Gouden Giraffe Publieksprijs, lees je dat op EventBranche.nl.

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op maandag 3 april in de TheaterHangaar in Katwijk. Er is een middag- en een avondprogramma. Tickets kosten 125 euro, inclusief eten en drinken. Je bestelt ze hier. Een bezoek aan de Gouden Giraffe staat garant voor inspiratie, kennis en plezier. De top van de Nederlandse eventwereld is aanwezig; een perfecte gelegenheid om je netwerk verder uit te breiden. 

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.