Al+ruim+100+opdrachtgevers+op+gastenlijst+The+Next+Event
Nieuws

Al ruim 100 opdrachtgevers op gastenlijst The Next Event

The Next Event blijft een interessant evenement, zo blijkt wel uit de snelle vulling van de gastenlijst voor 17 januari in de Fokker Terminal. Met een streng selectiebeleid zijn alleen opdrachtgevers welkom en van die doelgroep staan er al meer dan 100 op de gastenlijst. 100 bedrijven, merken en organisaties die met 1 of 2 collega's hun eigen kennisprogramma samenstellen en masterclasses bezoeken.

The Next Event geeft jou als organisator, marketeer of communicatieprofessional nieuwe kennis, inzichten, innovaties en inspiratie om jouw volgende marketing of communicatie event nog impactvoller te maken! Dit jaar staan de onderwerpen Digital, Duurzaam en Event Design centraal. Diverse masterclasses en tientallen kennissessies van onze experts geven jou strategische en praktische inzichten in de wereld van LIVE communicatie.

Het concept is simpel:
Op de vloer staan louter eventexperts en eventbedrijven die in intieme woonkamers op basis van een kennisonderwerp hun specifieke expertise, ervaring en kennis delen met de opdrachtgevers. Die opdrachtgever, bezoeker, kan in het voortraject zijn of haar eigen kennisprogramma samenstellen. Daarbij kunnen ze gedurende de dag in de Fokker Terminal in Den Haag uit tientallen kennissessies 4 expertrondes inplannen en zo hun eigen kennisprogramma samenstellen. Tussendoor zijn er masterclasses over onder meer ISO-certificering van je evenement, AI en events en bijvoorbeeld hoe je van een event een community maakt.

Daarbij gaat The Next Event niet over kwantiteit in de bezoekers maar kwaliteit. Ons doel is om minimaal 200 opdrachtgevers de vloer op te krijgen en zo op basis van kennis de opdrachtgever met een potentiele partner en/of toeleverancier voor hun 'next' event in contact te brengen.

Ben jij opdrachtgever en wil je er bij zijn? Meld je dan nu aan voor The Next Event 2024

 


 

Kom je naar TAKE OFF 24? Woensdag 17 januari 2024 vanaf 16.30

Ben je branchegenoot? En behoor je niet tot de doelgroep van opdrachtgevers? Dan hebben we nog altijd een heerlijk event voor je klaarstaan om het nieuwe jaar in te luiden: TAKE OFF 24. Vanaf 16.30 organiseren EventBranche.nl, Fokker Terminal, AVEQ en Mood4Food dé nieuwjaarsborrel voor eventprofessionals. Gewoon gezellig samenzijn, netwerken en proosten op het nieuwe jaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.