AFAS+doet+het+weer%3A+baanbrekend+AFAS+Open+2023+event
Nieuws

AFAS doet het weer: baanbrekend AFAS Open 2023 event

AFAS was al jaren trendsetter als het gaat om het tot leven wekken van hun werk. Events, hospitality, live contact, experience, het zijn allemaal 'middlenames' van het AFAS merk. Niet voor niets is hun nieuwe kantoor het voorbeeld van een experience kantoor: veel ruimte voor beleving, live communicatie en beleving...en natuurlijk hun eigen high end theater. Het bleek allemaal de basis voor wederom een baanbrekend evenement: AFAS Open 2023.

Leonie Brunekreef, manager events bij AFAS Software, kijkt enorm tevreden terug naar AFAS Open 2023:

"Datgene waar de hele afdeling Productontwikkeling een jaar lang megahard aan gewerkt heeft laten zien aan onze klanten, is altijd weer een grote eer. Zeer veel dank aan alle collega's die aan dit jaarlijkse feestje meegewerkt hebben (voor én achter de schermen) maar ook partners Wouter van Beek voor de fantastische openingsshow en Stefan van Hulten Sven Boelhouwer Kim van den Berg en Nils Roemen voor de verrassende experience."

Het lukte AFAS met de juiste leveranciers een mix te vinden tussen entertainment, inhoud, experience, nieuwe producten introduceren, visie delen en netwerken. Hoe dat er uit zag? Nou zo dus: AFAS Open 2023

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.