4Light+sluit+zich+aan+bij+360+Experience+Group
Nieuws

4Light sluit zich aan bij 360 Experience Group

De 360 Experience Group, een wereldwijde groep van bedrijven binnen de (live) entertainment sector, kondigt de toevoeging aan van technisch productiepartner 4Light. 4Light is ontwikkelaar en technisch producent van uiteenlopende shows en producties wereldwijd.

De naam '4Light' is een verwijzing naar de passie voor licht. In de loop der jaren heeft 4Light haar diensten uitgebreid naar alle audiovisuele disciplines. Hierdoor is de portefeuille meer en meer gevuld met complexere technische producties. 4Light richt zich nu op technische ontwikkeling en verzorgt het hele spectrum van audiovisuele technieken en constructies, die nodig zijn voor shows en evenementen.

Modernste technieken

In de verschillende sectoren, waarin 4Light als technisch partner optreedt, wordt alle kennis en ervaring van de beste mensen gecombineerd met de modernste technieken. Zowel op kantoor en op de werkvloer maakt 4Light gebruik van zelf ontwikkelde software om de werkwijze te optimaliseren. Binnen een online omgeving verwerkt 4Light, geheel geautomatiseerd, alle datasheets, waarin technische details, eisen en aantallen worden gedocumenteerd.

Het portfolio van 4Light omvat een grote verscheidenheid aan projecten: Van 7th Sunday tot I Am Hardstyle en Daydream International. Ronnie Santegoeds, eigenaar 4 Light: "Door deze samenwerking kan 4Light haar expertise breed inzetten in binnen- en buitenland. Met een focus op kwaliteit en toenemende daadkracht, kijken we samen uit naar een mooie toekomst!"

Groeiambitie

Gaston van de Poel, voorzitter 360 Experience Group: "Wij zijn zeer verheugd dat 4Light toetreedt tot de 360 Experience Group. Deze uitbreiding past goed bij de groeiambitie van de groep. De projecten van 4Light passen naadloos in onze operatie. We kennen Ronnie al geruime tijd. We hebben samengewerkt aan tal van producties.''

Van ontwerp tot realisatie, de bedrijven binnen de 360 Experience Group zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en creatief produceren van evenementen en entertainment door middel van kennis, creativiteit en maatwerk. De merken binnen de 360 Experience Group bestaan uit: Unlimited Productions, Unlimited Solutions, Live Legends, Unbranded, Soulmates. Creative LED en Loovision. Met de toevoeging van 4Light wordt de propositie van de 360 Experience Group versterkt. 4Light zal onder haar merknaam blijven opereren.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.