Gouden+Giraffe+Event+Awards+2021%3A+Convergence%2C+Lets+shape+the+future+of+Health
Cases

Gouden Giraffe Event Awards 2021: Convergence, Lets shape the future of Health

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS – Prachtige cases, liefst 70 in getal, doen deze editie een gooi naar de Gouden Giraffe Event Awards. Op EventBranche.nl vind je van alle cases de feiten en cijfers. Dit is Convergence, Lets shape the future of Health

Convergence, Lets shape the future of Health

Opdrachtgever: Erasmus Mc

Categorie: Congressen en kennis events

Bureau: Improve

Fysiek of online event: Fysieke evenementen

Jaar: 2019

 

Korte omschrijving:

Het evenement betrof de start van een communicatie traject en commitment voor het Convergentie initiatief. Het Convergentie initiatief betreft een samenwerking tussen Erasmus MC, Erasmus Universiteit en TU Delft, gericht op relevante partijen in Life Science, Health & Technology, vanuit zowel overheid, publieke organisaties, investeerders en bedrijfsleven.

Hoofddoelstelling:

Informeren, kennis delen en enthousiasmeren van de genodigden voor de "Convergence for Future Health & Technology" van Erasmus MC, TU Delft en Erasmus Universiteit (EUR). 'Convergence' is de integratie van techniek, geneeskunde, informatica, geesteswetenschappen, biowetenschappen, economie en management, om onderzoek te versnellen en tot baanbrekende innovaties te komen voor onze gezondheid, en gezondheidszorg. 

TU Delft, Erasmus MC en EUR hebben een Health & Technology Convergence systeem opgericht. In dit onderzoeks- en innovatie ecosysteem, wordt de convergentie aanpak doorgevoerd in en tussen onderwijs, onderzoek, infrastructuur, datamanagement en valorisatie.

Binnen het ecosysteem zijn 4 flagship programma's gedefinieerd. Dit zijn Syn-cell for healthcare, My-digital twin, Deep-Imaging en Augmenting humans. De doelstelling van het evenement was om aan de hand van de 4 flagship programma's de bezoekers een inkijkje in de toekomst te geven en een gevoel te krijgen bij de ambitie van het Convergence ecosysteem. 

Effect & Impact:

De korte termijn doelstellingen zijn gehaald: De doelgroep laten zien en zelf laten ervaren wat er nu al kan als deze partijen samenwerken en welke potentie er mogelijk is bij verdere uitbreiding van dit initiatief, dit alles in een zeer inspirerende omgeving. Bestaande contacten zijn verdiept en nieuwe contacten zijn opgedaan.

Belangrijk voor ons was dat de inhoud leidend was en dat de vorm de inhoud moest ondersteunen en versterken. Samenwerking is een abstract begrip, we hebben duidelijk gemaakt wat samenwerking concreet mogelijk maakt, hoe dat er uitziet en waarvoor het te gebruiken is. Daarmee is de brug geslagen naar de toekomst met nog meer en intensievere kruisbestuiving tussen de alfa-, bèta-, en gammadisciplines. Dat is heel erg goed gelukt, ondanks alle beperkingen waar we vanwege de Corona crisis mee te maken hadden. 


Stem op jouw favoriet

Ook dit jaar is er weer een Gouden Giraffe Event Awards Publieksprijs. Waar de Giraffen uitgereikt worden aan de hand van experts in de jury, draait het bij de Publieksprijs om het aantal stemmen. Wie had het meest creatieve concept, zowel met als zonder RIVM-maatregelen. Twee events worden deze editie dus beloond en jij bepaalt!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.