Gouden+Giraffe+2021%3A+Bavaria+pakt+groots+uit+voor+300%2Djarig+julibeum
Cases

Gouden Giraffe 2021: Bavaria pakt groots uit voor 300-jarig julibeum

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De Gouden Giraffe Event Awards 2021 kent maar liefst 71 ingeschreven cases. De komende dagen publiceren we ze 1 voor 1 op EventBranche.nl. In de categorie Brand Events pakt Bavaria groots uit tijdens de jubilieumviering van het biermerk. Met 300 consumenten uit 13 landen proosten zij op diverse manier op het 300-jarig bestaan.

BAVARIA 300 YEARS - ANNIVERSARY PARTY

Opdrachtgever: Royal Swinkels Family Brewers - Bavaria
Bureau: Thinc Ahead
Categorie: Brand Events
Fysiek of online event: Fysiek
Jaar: 2019

Korte omschrijving van het event:
In 2019 bestond de Bavaria Brouwerij exact 300 jaar. Ter gelegenheid van dit uniek jubileum werd de ultieme Bavaria Anniversary Party georganiseerd. Wereldwijd werden 300 consumenten, uit 13 verschillende landen, uitgenodigd om op 9, 10 en 11 augustus 2019 deze bijzondere verjaardag van Bavaria te vieren. Met ontvangst op schiphol, een Bavaria Party Hotel, de Golden Toast, een feest op partyschip Jules Verne een eigen festival op het terrein van de Bavaria Brouwerij in Lieshout en vele activiteiten werd dit jubileum groots gevierd.

Hoofddoelstelling (en subdoelstellingen):
- Het wereldwijd verhogen van de merkherkenning van het Bavaria merk
- Consumenten informeren over het merk
- Stimuleren van de verkoop van Bavaria producten in alle verkoopkanalen
- Merkambassadeurs verkrijgen voor het merk Bavaria

Bovenstaande doelstellingen zijn geformuleerd op basis van het campagne idee om de consumenten wereldwijd te bedanken voor hun steun de afgelopen 300 jaar. Dit was zo’n mijlpaal in de geschiedenis van Bavaria, dat ze dit met hen wilden vieren. En dat deden ze door de wereld uit te nodigden om hun verjaardag te vieren.

Effect & Impact:

Nederland: Online bereik: 919.446 mensen bereikt, 5.339 engaged, 672 deelnamen aan de actie. Consument mailing: 4300 deelnamen in 1 week na de mailing. 


 

Learn from the Best: kijk mee met de 70 beste events van Nederland

Op 20 en 21 april presenteren alle ingezonden cases zich voor de Gouden Giraffe Jury. Dat gebeurt online binnen het NetworkTables Platform. Per categorie kunnen de experts in de jury hun vragen stellen. Een ongekende kans om bakken en bakken aan inspiratie op te doen van zowel online als fysieke events. Je kunt er online als publiek bij zijn. Al onze leden hebben hebben daar een uitnodiging voor gekregen. Ben je geen lid, maar wil je wel in 2 dagen super geinspireerd raken, stuur dan een mail naar Elin en word alsnog lid: elin@eventbranche.nl ovv 'LFTB meekijken'.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.