Gouden+Giraffe+2021%3A+Adyen+Sales+Event
Cases

Gouden Giraffe 2021: Adyen Sales Event

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS – Prachtige cases, liefst 70 in getal, doen deze editie een gooi naar de Gouden Giraffe Event Awards. Op EventBranche.nl vind je van alle cases de feiten en cijfers. Dit is Adyen Sales Event.

Adyen Sales Event

Opdrachtgever: Adyen

Categorie: Interne Events & Teambuilding

Bureau: Brownys Event Productions BV

Fysiek of online event: Fysieke evenementen

Jaar: 2020

 

Korte omschrijving:

Het Adyen Sales Event is een event dat drie keer per jaar wordt georganiseerd voor alle sales- en accountmanagers wereldwijd. Het event bestaat uit een vast format; een hele dag met inspirerende keynotes, workshops en een feest. Per event is er altijd een wisselende projectgroep van Adyen verantwoordelijk voor de interne organisatie, wat iedere keer zorgt voor een vernieuwende invalshoek. 

Hoofddoelstelling:

Strategie en allignment

Sub doelstellingen: kennis delen, inspireren, motiveren en verbinden 

Effect & Impact:

Een boost van nieuwe energie, opgedane kennis, motivatie en een trots gevoel om onderdeel van het Adyen team te zijn. Samen successen vieren en zorgen dat de kennis hierover gedeeld kan worden, maar ook moeilijkheden bespreken en met elkaar aanpakken in de workshops. De Adyen way of selling leunt zwaar op teamwork en het gebruiken van andermans kennis en ervaring. Door deze kennis en ervaring drie keer per jaar samen te brengen om zo van elkaar te leren is priceless. 


Stem op jouw favoriet

Ook dit jaar is er weer een Gouden Giraffe Event Awards Publieksprijs. Waar de Giraffen uitgereikt worden aan de hand van experts in de jury, draait het bij de Publieksprijs om het aantal stemmen. Wie had het meest creatieve concept, zowel met als zonder RIVM-maatregelen. Twee events worden deze editie dus beloond en jij bepaalt!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.