Case%3A+behind+the+scenes+van+de+digitale+world+productlaunch+van+Damen+Yachting
Cases

Case: behind the scenes van de digitale world productlaunch van Damen Yachting

'We hebben onszelf echt uitgedaagd om tot een idee en concept te komen om de Amels 80 te lanceren. We zeiden tegen onszelf: we moeten met iets totaal anders komen, maar ook op een hoger niveau dan voorheen. Deze digitale world première was de beste oplossing', opent Thomas Wieringa, head of global marketing bij Damen Yachting, de video die een prachtig kijkje achter de schermen biedt.

Eerder publiceerde EventBranche al de aftermovie van de digitale productlaunch van de Amels 80. Nu kunnen we achter de schermen meekijken hoe een idee, een concept volledig tot leven kwam in een digitale wereld:

"Achter de schermen! De succesvolle lancering van de Amels 80 is voor mij dit jaar een absoluut hoogtepunt geweest. De enorme inspanning die iedereen heeft gestoken in deze unieke productie was gewoon geweldig! Een dikke shout out naar het team van Damen Yachting en al onze partners die deel uitmaakten van deze spannende reis", laat een enthousiaste Thomas Wieringa, head of global marketing van Damen Yachting weten.

"Met de onthulling van de Amels 80 op 31 maart 2022 werd een nieuw hoofdstuk geschreven in de Amels geschiedenisboeken. Klanten en fans van over de hele wereld stemden live af om de officiële introductie van dit gloednieuwe klassieke 80-meter Amels Limited Editions jacht bij te wonen, dat vanaf het voorjaar van 2025 kan worden geleverd. Neem een kijkje naar de reis die leidde tot dit unieke industriedebuut", aldus het team van Damen Yachting.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.