Bedrijfsweekend+De+Dietrich+op+Landal+Village+l%E2%80%99Eau+d%E2%80%99Heure
Cases

Bedrijfsweekend De Dietrich op Landal Village l’Eau d’Heure

Elk jaar bedankt de Belgische aanbieder van verwarmingstoestellen “De Dietrich” haar zogenoemde “Golden Partners” voor hun vertrouwen en de samenwerking van het afgelopen jaar met een weekend weg. Dit jaar was het vakantiepark Landal Village l’Eau d’Heure het decor van dit gezellige familieweekend.

Bedrijfsweekend De Dietrich bij Landal park Village l’Eau d’Heure in Froidchapelle in Belgie:

  • Opdrachtgever: De Dietrich
  • Wat: Bedrijfsweekend
  • Wanneer: het weekend van 27 augustus 2021
  • Waar: Landal park Village l’Eau d’Heure in Froidchapelle, België
  • Aantal gasten: 350

 

Op vrijdag werden de gasten, na de check-in, met bussen naar het nabijgelegen Crocodile Rouge gebracht waar zij gezamenlijk hebben genoten van een heerlijke BBQ. Na afloop werden zij weer terug gebracht naar het park waar ze intrek konden nemen in de comfortabele bungalows.

De volgende dag werden de gasten gewekt met een ontbijt aan huis en waren zij vrij om de dag zelf in te vullen. De Dietrich had, enkele weken van te voren, een overzicht gestuurd naar alle gasten met de activiteiten op het park, in de omgeving en enkele leuke dagtrips. Naast een bezoek aan de grotten en de stuwdam, waagden ook veel gasten zich, ondanks het mindere weer, op het aan het park gelegen meer om te kanoën en te suppen. Tot slot was ook de fietsverhuur erg populair, veel gasten maakte een mooie tocht rond de prachtige meren van l’Eau d’Heure.  Na weer een heerlijk ontbijt stond het de gasten ook op zondag vrij om lekker van het park en de omgeving te genieten.

De samenwerking met Landal Business Line
De Dietrich kijkt terug op een zeer geslaagd event, waarin zij hun golden partners en hun families hebben kunnen bedanken in een informele setting om ze op deze manier nog meer aan hun merk te verbinden.

De Dietrich heeft de samenwerking met Landal Village l’Eau d’Heure en de Parkmanager ter plaatse ook als zeer prettig ervaren: 

"Het Landal park was voor ons meteen de beste optie. Niet enkel omdat het gemakkelijk is om accommodatie te bieden aan een erg grote groep, ook omdat we zo snel geholpen werden. Elke vraag was welkom, voor elk probleem werd meteen een oplossing gezocht. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Landal, zowel voor als tijdens het weekend. We kwamen op voorhand al eens op verkenningsweekend, om zo de tofste activiteiten in de buurt te kunnen aanraden aan de deelnemers. Ook hierin werden we goed begeleid door de parkmanager. Hij zorgde ervoor dat de ontvangst, het ontbijt en het verblijf vlekkeloos verliepen”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.