BEA+World%3A+evenement+rondom+de+doop+van+een+schip%2C+maar+dan+anders%2E%2E%2E
Cases

BEA World: evenement rondom de doop van een schip, maar dan anders...

BEA WORLD - De doop van de Yara Birkeland, 's werelds eerste volledig autonome, elektrische nul-emissie containerschip, een game-changer voor het wereldwijde zeevervoer, dat was de opdracht voor Fieldworks / 27Names. Gelet op het baanbrekende schip, moest het doop evenement ook niet een alledaags launch event worden. Dat werd het niet. Kinderen in de hoofdrol op een afgelegen plek.

In het kader van het thema van een geautomatiseerd nul-emissie containerschip werden in het decorontwerp scheepscontainers gebruikt voor tentoonstellingruimtes, voor logistieke doeleinden, maar ook voor interactieve experimenten, eet- en drinkgelegenheden en representatieve lounges voor de samenwerkende partners.

>> Bekijk de case video op BEA World Festival.com

Om een nieuw tijdperk van duurzame investeringen voor de toekomst in te luiden, moesten we in elk aspect creatief zijn om onze voetafdruk te beperken. Dit omvatte een aangepaste ijsfles voor de doop van het schip (in plaats van een champagnefles), waterkanonnen (in plaats van vuurwerk en ballonnen voor de ceremonie), lokale verkopers en producten, samenwerkingen met de lokale wetenschapsteams, georganiseerd gedeeld vervoer voor een betere milieu-impact, apparatuur en tol werden allemaal ingekocht bij lokale leveranciers en natuurlijk - we hebben alles van het evenement gerecycleerd, inclusief spandoeken, bestek, flessen en verwijdering van alle plastic.

En de bezoekers? Honderden kinderen van de lokale scholen, want net als het baanbrekende schip, zijn zij de toekomst:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.