BEA+World+2021%3A+Top+Employers+Certification+Celebration
Cases

BEA World 2021: Top Employers Certification Celebration

Het zijn zo'n beetje de Oscars van de HR professionals. We hebben het hier over de Top Employers Certification. Het Utrechtse bureau FX Agency werd door het Top Employers Institute gevraagd te helpen bij de jaarlijkse Celebration, een uitdaging van formaat ten tijde van corona.

De Top Employers Certification Celebration is een jaarlijks event met feestelijke diners, waar HR-professionals hun werk beloond zien met de 'certification'.  FX Agency zette in een periode van amper negen maanden een event neer dat de derde prijs behaalde in de categorie 'Digital Transformation' tijdens het BEA World Festival 2021.

De voorpret begon al met een persoonlijke uitnodiging voor alle 28.000 bezoekers. Gastheer Marnick Vandebroek gaf iedereen dat warme gevoel middels een interactieve openingsvideo. De bezoekers, HR-professionals werkzaam bij 1661 verschillende bedrijven wereldwijd, konden hun avatar personaliseren met onder meer een feestelike outfit voor de awardshow.

Het digitale event begon met een korte rondleiding door Amsterdam. Aansluitend werden de aanwezigen vergast op een optreden van operazangeres Celine Janssen, die vanuit haar woonkamer het gehoor streelde van het publiek.

Het event gaf de wereldwijde HR-top ook de kans om samen van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren. In 32 break-out sessies behandelden sprekers relevante onderwerpen in het huidige werkgeverslandschap. Na de virtuele show konden de winnaars hun gewonnen award - middels een speciaal gebouwde AR-app - direct digitaal delen met het eigen netwerk.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.