Toonaangevende vakbeurs Event stopt

22-09-2017 - VAKBEURZEN EVENTBRANCHE - Vakbeurs Event is al jaren één van de hoogtepunten op de evenementenkalender, met een beursvloer vol inspiratie en beleving in alle dimensies. Maar na 19 succesvolle jaren heeft Eventex zojuist bekend gemaakt te stoppen met de organisatie van de vakbeurs.

Event, voorheen Evenement, werd in 1999 met groot succes geïntroduceerd. Destijds inspelend op een grote behoefte in de evenementenbranche om vraag en aanbod, kennis en innovatie samen te brengen. De beurs gaf eventprofessionals een inspirerende omgeving om hun vakkennis te verrijken en te verruimen. De vakbeurs Event stond garant voor een beursvloer gevuld met een kwalitatief en innovatief aanbod van diensten en producten, aangevuld met een toonaangevend sprekersprogramma. Aanbieders, opdrachtgevers, leveranciers en eventprofessionals hebben tijdens Event mooie en waardevolle contacten gelegd en ideeën opgedaan.

Marc Liethof, directeur Eventex: “Na 19 jaar is het moment aangebroken om dit mooie concept los te laten. De volwassen evenementenbranche kent inmiddels vele andere manieren om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en marktkennis up-to-date te houden. Wij hebben dan ook moeten vaststellen dat de opdrachtgever van vandaag een nationaal platform als Event niet meer in zijn top 10 van prioriteiten heeft staan. Een moeilijk besluit, maar ik kan mij nu met negen fantastische collega’s nog meer gaan richten op het verder uitbouwen van ons event-marketing bureau met de labels, Aangename Zaken en breener. Hiermee maken we een enorme groei door met name door de explosieve toename van de organisatie van bijzondere evenementen en congressen”.

'Wij bedanken alle standhouders, partners, bezoekers, leveranciers en alle andere betrokkenen voor 19 hele mooie Event jaren!', aldus Liethof.

Later meer hierover op EventBranche.nl

EventBranche.nl, EventBranche Magazine, EventBranche Nieuwsbrief, de EventBranche Borrels, de EventBranche Twitter- en LinkedIn-accounts zijn activiteiten van Proef Media BV

Postadres:
Postbus 165
7000AD Doetinchem

Bezoekadres:
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Telefoon:
Tel 0314 361060
Fax 0314 332963

Email:
info@eventbranche.nl

Lid worden? Waarom?

•  Entree netwerk-evenementen van EventBranche*
•  4 keer per jaar het EventBranche Magazine
•  4 keer per jaar een kennisdossier
•  Plaats jouw eigen nieuws
•  Korting op het plaatsen van vacatures
•  Bedrijfsvermelding op www.evenementorganiseren.nl.

*uitgezonderd o.a. Gouden-Giraffe, de BeachBrancheBarbecue. Voor enkele evenementen naast onze 4 reguliere bijeenkomsten vragen wij een entree- of ticketfee.

 

LEES HIER UITGEBREID WAT HET LIDMAATSCHAP INHOUDT

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners