Woudschoten optimaliseert gastgerichtheid met nieuwe kennisplatform

01-06-2018 - Woudschoten heeft sinds kort haar eigen kennisplatform: Onze natuur. Op het platform staan artikelen, blogs, video’s rondom diverse thema’s over Woudschoten, het landgoed, de gasten en natuurlijk haar medewerkers. Uiteraard geïnspireerd op de groene omgeving van Woudschoten, maar met name ook op de manier waarop Woudschoten haar gasten benadert: gastgericht zijn is de tweede natuur van Woudschoten.

Hans van Pelt, Directeur Woudschoten: “Om deze persoonlijke gastgerichtheid te kunnen optimaliseren is inzicht nodig in, niet alleen, de wensen en behoeften, maar zeker ook de natuurlijke drive en ervaringen van onze gasten. Wat beweegt onze gasten en wat brengt hen naar Woudschoten en hoe beleven zij de samenwerking en het verblijf?” Het is een uniek kijkje in de keuken van diverse afdelingen binnen Woudschoten, maar ook van de vele mogelijkheden die ze bieden.

Luister en bekijk hier het eerste interview met Erik, onze eigen boswachter: “mijn natuur; wanneer je jezelf snijdt, verbind je jezelf”

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden zij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Woudschoten verzorgt de rest. De diverse ruimtes zijn uitstekend geschikt voor één- of meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg. Meer informatie: www.woudschoten.nl/onze-natuur.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Stadsschouwburg Utrecht

  Een veelzijdige evenementenlocatie in monumentaal pand met verschillende zalen en foyers en hoogwaardige technische...
 2. Fokker Terminal

  De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. De locatie is door de...
 3. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 4. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Beleef de magie van het theater
 5. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater is een verrassende en unieke evenementenlocatie met diverse mogelijkheden om uw gasten in...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners