Worldhotel Wings opent eerste hotelvestiging van Domino’s Pizza

19-04-2017 - EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Binnenkort opent Worldhotel Wings een nieuwe vestiging van Domino’s Pizza op het Rotterdam Airportplein. Het filiaal wordt gevestigd in de zijvleugel van het hotel en betreft de 212e vestiging in Nederland van de pizzaketen.

De locatie van deze nieuwe vestiging is vrij uniek. 'Wij zijn de eerste vestiging van de pizzaketen in een hotel.' Ook de ligging direct naast de terminal is een uitzondering. 'Vanuit deze vestigingslocatie bedienen we een diverse doelgroep. Naast de inwoners van Rotterdam-Overschie in de postcodegebieden 3042, 3043, en 3045, richten we ons met name op de vertrekkende en aankomende passagiers als ook op de mensen die werkzaam zijn op de Airport', vertelt Berry Gerretsen, Directeur van Worldhotel Wings en Domino’s Pizza Rotterdam The Hague Airport.

De verbouwing van de zijvleugel van Worldhotel Wings is reeds in volle gang. 'We hopen dat we in mei open kunnen', laat Berry Gerretsen weten. “Zodra we open zijn, is heel Rotterdam Airport en Overschie van harte welkom om een pizza te komen eten en te bestellen. Met een team van gastvrije medewerkers staan we voor hen klaar!’, aldus een enthousiaste Gerretsen.

Bij de inrichting van de Domino’s vestiging is vooral rekening gehouden met de beleving van de klant. 'Door de open indeling, kunnen onze gasten zien welke verse ingrediënten worden gebruikt en hoe de pizza wordt bereid. De pizza's worden na bestelling direct gemaakt en met verse producten belegd. We maken alles zelf. Er is niets vooraf gemaakt, dus gegarandeerd vers. Tevens hebben we voldoende tafels en stoelen, zodat men rustig kan genieten van een heerlijke pizza.'

Domino's Rotterdam Airport is elke dag geopend van 12.00 tot 23.00 uur en biedt een uitgebreid menu aan pizza’s, welke eveneens zijn aan te passen naar eigen smaak. Bestellen kan in de vestiging, per telefoon of via de website: www.dominos.nl

De komst van Domino’s Pizza naar Rotterdam Airport zorgt niet alleen voor smakelijke pizza’s, maar ook voor extra werkgelegenheid. 'Wij werken met parttimers en fulltimers en voor studenten is het de ideale bijbaan!', aldus Gerretsen.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel...
 2. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague...
 3. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...
 4. Efteling Meetings & Events

  De Efteling biedt voor elk zakelijk gezelschap een unieke beleving in een...
 5. Amerpodia

  Vier historische en monumentale panden in Amsterdam verbonden middels de...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners